Puutarhurin tyyny ja älypeitto yhteishankinta tarjous, päättyy 3.11

Puutarhurin tyyny ja älypeitto yhteishankinta tarjous, päättyy 3.11

Iltatervehdys täältä puutarhalta.

Niin kuin perjantaina lupailin, niin sain nyt tuon akanatyynytarjouksen tehtaalta ja samalla tingin tuon heidän uuden innovaation ns. älypeiton meille myös tehdashinnoin. Kerron tuosta peitosta kohta lisää, se oli mielenkiintoinen kokemus.

Meni tosiaan hiukan myöhään tämä kirjoittaminen, kun oli niin lämmin ja mukava työilma tuolla ulkona, että ihan pimeäntuloon asti oli mukava touhuilla tuolla. Viimeisiä istutuksia, kasvihuoneen pesua ja siivousta ja kaikkea muuta kivaa olisi vaikka kuinka voinut vielä tehdä, mutta jätin nyt suosiolla otsalamppuhommat tältä illalta ja tulin kirjoittamaan sinulle tämän tarjouksen joka saatiin tehtaalta meille kerholaisille taas. Mukavaa kun Suomalainen tehdas tekee meille hyviä tuotteita erikseen ja vielä speciaali hinnoin. Tuota akanatyynyähän he eivät tee kuin näin erikoistilauksesta tai jos tekee, niin hinta on moninkertainen. Siksi on kiva kun porukalla hankitaan, niin saadaan kaikki noita ja vielä edullisesti. Ja saadaan nukkua hyvät yöt ja herätä säryttömiin aamuihin. Ja niin kuin tiedetään, niin hyvän yön jälkeen päiväkin on aina parempi, ihan kaikissa asioissa, kun saa aloittaa aamut hymyillen eikä buranaa etsien ja kiukustuneena.

Tyyny on tuo meille jo monille tuttu akanatyyny, joka on minusta yhä edelleen paras tyyny millä olen ikinä nukkunut ja ennen kaikkea tyyny josta niskahartiat on tykännyt yli kaiken. Ei nimittäin ole tarvinnut särkylääkkeitä syödä, eikä herätä niska- hartia- tai pääkipuun kertaakaan tämän tyynyn kanssa kun on nukkunut, nyt jo kuudettavuotta. Toki vaihdan tyynyn joka vuosi uuteen, jotta akanat ja pehmusteet toimivat ja kyllä jo ihan hygieniasyistäkin. Minulle hyväuni ja nukkuminen on kuitenkin niin tärkeitä, että tyynyn uusiminen vuosittain on yksi parhaimpia sijoituksia jonka itseensä tekee.

Tyynyn idea, synty ja tiedot:

 • tyyny tukee niskaa ja hartioita oikeista kohdista ja antaa pään levätä pehmeästi kuin pesässä.
 • Univision, fysioterapeuttien ja niskapotilaiden yhteistyön tuloksena syntyneeseen tyynyyn kuuluu erillinen 270 g tattariakanoita sisältävä tukityyny, jolle on oma tasku.
 • Taskupuoli käännetään tyynyn alle niskan kohdalle antamaan tukea, ja samalla nautit Blowfill-polyesteripallokuitutäytteen (350 g) ilmavasta pehmeydestä.
 • Päälliskankaat ovat laadukasta puuvillaperkaalia.
 • Tyynyn voi pestä ilman akanoita 60 asteessa, akanapussin tarvittaessa käsin.
 • Tyyny on Suomessa valmistettu luotettava avainlipputuote.

 

”ÄLYPEITTO” – EPÄUSKO ON VAIHTUNUT IHASTUKSEEN

Aikaisemmin tänä vuonna puhuin tuon tehtaan kanssa ja kyselin heiltä, että olisiko heillä hyvää peittoa ehdottaa. Kun kesällä tuntui, että välillä peitto oli liian ohut, välillä liian paksu, vähän ilmojen ja sisälämmön ja kosteuden mukaan. Ja kun talvella tykkään nukkua mieluummin paksulla peitolla (ja samalla pitää makuuhuonetta hiukan viileämpänä), mutta sekin vähän ahdistaa ja aika helpolla sen alla tulee myös liian kuuma.

No, mutta kumminkin tämän takia kyselin peittoasiaa heiltä ja he esittivät, että heillä olisi tällainen uusi innovaatio ”älypeitto” joka säätelee nukkujan oman ruumiinlämmön kanssa oikean lämmön ainaUskomatonta ja eihän tuo nyt voi olla tottakaan! Mietin itsekseni, mutta kun aina tykkään ensin kokeilla ja ottaa selvää, ennen kuin sanon mitään ääneen, niin pyysin heiltä tämmöisen peiton itselleni kokeeksi.

No peitto tuli ja kun sain sen esiin, niin olin ihan varma, että tämän alla minä en paria yötä enempää nuku. Peitto oli ihan liian kevyen ja ilmavan tuntuinen. Varustauduin ensimmäiseen yöhön jopa niin, että jätin vanhan peiton siihen piironginpäälle valmiiksi, että voin sitten ottaa sen jos ja kun alkaa yöllä paleltaa. No heräsin aamulla ja huomasin, että olipas hyvänoloinen yö, ei ollut liian kuuma, mutta ei kylmäkään ja peitto tuntui yhtä kevyelle, ilmavalle ja sopivan lämpimälle. No sen jälkeen olen tuolla peitolla nukkunut jo useamman kuukauden ja tyytyväinen ole ollut. Epäusko vaihtui siis ihastukseen. Ja nyt jopa muutamien viileämpien öiden jälkeen olen erittäin vakuuttunut tästä ”älypeitoista” ja sen toimivuudesta. Sanoivat, että tämän peiton ominaisuudet säilyvät ainakin viisi vuotta, ja eiköhän se sitten olekin jo aika uuden peiton. Tiedä mitä sitten jo ovat keksineet… ;)

Älypeitto (joka on siis ihan tavallisen peiton näköinen, mutta onkin ominaisuuksillaan aivan taivaallinen)

 • Normaalikokoinen 150 x 200 cm peite
 • Kangas 100 % puuvillaperkaali
 • Kankaassa PCM-teknologiaa, reagoi nukkujan kehon lämmönvaihteluun.
 • Täyte Blowfill polyesteri spiraalikuitua 800 g
 • Peitteen kokonaispaino 1,5kg
 • Pesu 60 astetta
 • peite on saanut oikeuden käyttää Allergia- ja Astmaliiton Allergiatunnusta.
 • Avainlipputuote, valmistettu Suomessa.

Yhteistilaus tiedot ja ehdot:

 • Nämä valmistetaan tehtaalla erikoiseränä meille Puutarhurin Perjantaipostilaisille.
 • Molemmissa mukana vetoketjullinen säilytys / kuljetus pussi, jolla saat ne kuljetettua kätevästi ja puhtaasti mukana reissuillakin.
 • Älypeitto toimitetaan samalla aikataululla kuin tyynyt
 • Varauksia otetaan vastaan 3.11 asti, jonka jälkeen tarjous loppuu ja tuotteet tilataan.
 • tyynyt sekä peitot toimitetaan meille yhdessä erässä heti kun ovat valmiit ja ne lähtevät tästä sitten saman tien sinulle.
 • Alustava aikataulu on tehtaan mukaan marraskuun loppu, mutta varmuudella kaikki toimitetaan hyvissä ajoin ennen joulua
 • Jälkitilauksia ei toimiteta

Yhteishankinta Tarjous:

 1. Tattari tukityyny 1 kpl 37,50 € ( ovh 48,50)
 2. Tattari tukityyny 2 kpl pakkaus -> 69,90 € ( ovh 97,00)  
 3. Älypeite 1 kpl -> 89,00 € ( Ovh 120,00)
 4. Älypeite 2 kpl -> 159,00 € (ovh 240,00)
 5. Tattari tukityyny 1 kpl + älypeite 1 kpl -> 125,00 ( ovh 168,50)
 6. Tattari tukityyny 2 kpl + älypeite 2 kpl -> 250,00 ( ovh 337,00 )

 

Tai täyttämällä tämän ja lähettämällä minulle takaisin. Lasku on sitten lähetyksen mukana.

Nimi:

Osoite:

Matkapuhelin:

Tilaus:

Haluatko tilauksen matkahuollon toimipisteeseen vai postiin? Laita alla kumpi on sinulle parempi, niin laitetaan sinne.

Matkahuollon toimipiste:

Postin toimipaikka:

Lähetyskulut kaikissa tapauksissa vain 7,95 € / lähetys.

ps1 Jos sinulla on tilauksen mukana tullut lahjakortti käyttämättä, niin se käy myös näihin.

ps2. jos haluat lähettää näitä lahjana, niin laita sitten lahjan saajan tiedot erikseen ja ehkä kaikkein selvintä on jos pirautat meille, niin tulee varmasti kaikki kerrasta kuntoon. ja voidaan sujauttaa vaikka jouluterveiset paketin mukaan…:)
Terkuin, yhteisten ja hyvien unien asialla oleva ja nyt kippurahäntien kanssa pikkuiselle iltalenkille lähtevä ja sitten tuonne peiton alle käpertyvä ja uudesta tyynystä haaveileva. :)
Puutarhurisi ja hovihankkijasi :)
Juha