TILAUS- JA TOIMITUSEHDOT

 1. Toimitamme tuotteita ainoastaan Suomeen

 2. Toimituserät

  Toimitamme eläviä kasveja. Kasvien istutusajoista ja kasvuvaatimuksista johtuen eri kasveja toimitetaan eri aikoina. Kevät-, ja taimikuvastojen toimitukset aloitetaan maalis-huhtikuun vaihteessa ja jatketaan koko kevään ajan.

  Syysistutettavien sipulien ja perennoiden toimitukset aloitetaan syyskuussa. Toimituksia jatketaan niin kauan, kuin tuotteita riittää.

 3. Tuotteiden hinnat

  Tuotteiden hinnat on mainittu tuote-esittelyjen yhteydessä. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron. Toimituskulut lisätään jokaiseen toimituserään. Mahdolliset tilaajalahjat lisätään tilauksiin automaattisesti.

 4. Maksutavat

  Voit maksaa tilauksesi heti tilauksen yhteydessä Paytrail–palvelun kautta pankkien verkkotunnuksilla tai toimituksen yhteydessä ennakkomaksuna.

  Maksupalvelutarjoaja

  Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

  Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
  Innova 2
  Lutakonaukio 7
  40100 Jyväskylä
  Puhelin: 020 718 1830
  www.paytrail.com

 5. Toimituskulut

  Toimituskulut määräytyvät toimitustavan mukaan:

  • Matkahuollon Lähellä-paketti 7,95 €
  • Postipaketti 7,95 €
  • Postin pakettiautomaatti 7,95 €
  • Postin kotiinkuljetus 13,95 €

  Matkapuhelinnumero on pakollinen tieto kaikilla toimitustavoilla tilattaessa. Postipaketit toimitetaan lähimpään postikonttoriin / asiamiespostiin.  Asiakas, joka jättää toistuvasti noutamatta postiennakolla tilaamansa tuotteet voi tilata jatkossa ainoastaan maksamalla tilauksensa etukäteen.

  Pidätämme oikeuden toimittaa Nouto Postin -pakettina tilatun lähetyksen lähimpaan postin toimipisteeseen,  mikäli tekninen syy (esim. paketin koko) sitä vaatii. Posti ilmoittaa asiasta tekstiviestillä.

 6. Tilauksen muuttaminen

  Tilauksiin voi tehdä muutoksia niin kauan, kunnes tilaus on siirtynyt pakkaamoon. Muutokset voi tehdä asiakaspalveluun puhelimitse (puh. 05 344 0300 ma-pe 8-16), Whatsappilla 044 099 7096 tai sähköpostilla (puutarha@kodinkukat.fi). Lisätilauksista lähetetään paperinen lasku paketin mukana.

 7. Palautus- ja huomautusaika

  Kaikilla tuotteillamme on 14 vuorokauden palautus- ja huomautusaika. Mikäli lähetys on vahingoittunut tai virheellinen, ota välittömästi yhteyttä asiakaspalveluumme. Palautettujen tuotteiden tulee olla avaamattomina alkuperäispakkauksissaan (ei koske kasveja).

 8. Takuu

  Noudatamme Viherympäristöliiton takuuehtoja. Kasvuunlähtöreklamaatiot monivuotisten taimien (perennat, marjakasvit, muut monivuotiset) osalta on tehtävä 45 vuorokauden sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Takuuta ei anneta taimille, joita on käsitelty tai istutettu annettujen ohjeiden vastaisesti tai säilytetty postissa/Matkahuollon toimipisteissä liian kauan. Esikasvatettaville taimille ei myönnetä kasvuunlähtötakuuta, sillä taimet ovat jo kasvussa.

 9. Lähetysten seuranta

  Ilmoittaessasi tilauslomakkeessa matkapuhelinnumerosi ja/tai sähköpostiosoitteesi lähetämme sinulle seurantakoodin, jonka avulla voit seurata lähetyksesi kulkua. Koodi lähetetään samaan aikaan kun paketti lähtee puutarhalta.

 10. Yleistä toimituksista

  Kodin Kukat Oy ei vastaa ylivoimaisen esteen (force majeur) aiheuttamista viivästymisistä eikä tuotteiden virheellisen kunnon, väärän laji- tai lajikenimen tai viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista.
  Taimet toimitetaan saman kokoisina toimitusviikosta riippumatta. Saat toimituksen, kun kaikki tilauksesi tuotteet ovat valmiita lähetettäväksi.

 11.  Kodin Kukat Oy pidättää oikeuden muuttaa toimitusehtojaan.

  Tilausten toimitusaika kasvien osalta vaihtelee sesongin mukaan. Tarvikkeilla toimitusaika on n. 2 - 5 päivää. Kiireaikoina kannattaa varautua hieman pidempiin toimitusaikoihin. Mikäli tilaus on kiireellinen tai se halutaan tietylle viikolle, ota yhteyttä puhelimitse asiakaspalveluumme ma-pe 8-16 puh. 05 344 0300