PuutarhakauppaLuonnon lahjat -verkkokauppaPuutarhurin kerhoTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallenna

Tilaus- ja toimitusehdot

1. Toimitamme tuotteita ainoastaan Suomeen

2. Toimituserät

Toimitamme eläviä kasveja. Kasvien istutusajoista ja kasvuvaatimuksista johtuen eri kasveja toimitetaan eri aikoina. Toimituserät määräytyvät toimitusviikkojen mukaan. Esikasvatettavien taimien toimitukset aloitetaan viikolla 13. Perennojen, marjojen ja huonekasvien toimitukset aloitetaan huhti-toukokuun vaiheessa paikkakunnittain parhaaseen istutusaikaan.

3. Tuotteiden hinnat

Tuotteiden hinnat on mainittu tuote-esittelyjen yhteydessä. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron. Toimituskulut lisätään jokaiseen toimituserään. Mahdolliset tilaajalahjat lisätään tilauksiin automaattisesti.

4. Maksutavat

Voit maksaa tilauksesi heti tilauksen yhteydessä Paytrail–palvelun kautta pankkien verkkotunnuksilla tai toimituksen yhteydessä ennakkomaksuna.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com

5. Toimituskulut

Toimituskulut määräytyvät toimitustavan mukaan:

  • Postipaketti 7,95 €
  • Matkahuolto (päätoimipaikka, ei asiamiespaikat) 7,95 €
  • Postin pakettiautomaatti 7,95 €
  • Postin kotiinkuljetus 12,95 €

Postin kotiinkuljetuksissa, Postin pakettiautomaatti -paketeissa ja Matkahuollon tilauksissa matkapuhelinnumero on pakollinen tieto. Postipaketit toimitetaan lähimpään postikonttoriin / asiamiespostiin. Matkahuollon paketit toimitetaan lähimpään Matkahuollon päätoimipisteeseen (linja-autoasemat). Asiakas, joka jättää toistuvasti noutamatta postiennakolla tilaamansa tuotteet voi tilata jatkossa ainoastaan maksamalla tilauksensa etukäteen.
Pidätämme oikeuden toimittaa Nouto Postin -pakettina tilatun lähetyksen lähimpaan postin toimipisteeseen,  mikäli tekninen syy (esim. paketin koko) sitä vaatii. Posti ilmoittaa asiasta tekstiviestillä.

6. Tilauksen muuttaminen

Postiennakkotilauksiin voi tehdä muutoksia niin kauan, kunnes tilaus on siirtynyt pakkaamoon. Muutokset voi tehdä asiakaspalveluun puhelimitse (puh. 05 344 0300 ma-pe 8-16) tai sähköpostilla (puutarha@kodinkukat.fi) Maksettuihin tilauksiin ei voi tehdä muutoksia.

7. Palautus- ja huomautusaika

Kaikilla tuotteillamme on 14 vuorokauden palautus- ja huomautusaika. Mikäli lähetys on vahingoittunut tai virheellinen, ota välittömästi yhteyttä asiakaspalveluumme. Esikasvatettaville taimille ei myönnetä kasvuunlähtötakuuta, sillä taimet ovat jo kasvussa. Palautettujen tuotteiden tulee olla avaamattomina alkuperäispakkauksissaan (ei koske kasveja).

8. Takuu

Noudatamme Viherympäristöliiton takuuehtoja. Kasvuunlähtöreklamaatiot monivuotisten taimien (perennat, marjakasvit, muut monivuotiset) osalta on tehtävä 45 vuorokauden sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Takuuta ei anneta taimille, joita on käsitelty tai istutettu annettujen ohjeiden vastaisesti tai säilytetty postissa/Matkahuollon toimipisteissä liian kauan. Esikasvatettavien taimien huomautusaika on 14 vuorokautta.

9. Lähetysten seuranta

Ilmoittaessasi tilauslomakkeessa matkapuhelinnumerosi ja/tai sähköpostiosoitteesi lähetämme sinulle seurantakoodin, jonka avulla voit seurata lähetyksesi kulkua. Koodi lähetetään samaan aikaan kun paketti lähtee puutarhalta.

10. Yleistä toimituksista

Kodin Kukat Oy ei vastaa ylivoimaisen esteen (force majeur) aiheuttamista viivästymisistä eikä tuotteiden virheellisen kunnon, väärän laji- tai lajikenimen tai viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista.

Kodin Kukat Oy pidättää oikeuden muuttaa toimitusehtojaan.

Tilausten toimitusaika kasvien osalta vaihtelee sesongin mukaan. Tarvikkeilla toimitusaika on n. 2 - 5 päivää. Kiireaikoina kannattaa varautua hieman pidempiin toimitusaikoihin. Mikäli tilaus on kiireellinen tai se halutaan tietylle viikolle, ota yhteyttä puhelimitse asiakaspalveluumme ma-pe 8-16 puh. 05-3440 300