PuutarhakauppaLuonnon lahjat -verkkokauppaPuutarhurin kerho

Kasvivalaisin


Show Picture 1Show Picture 2Show Picture 3Show Picture 4Show Picture 5

Kasvivalaisin

Laadukas, ammattilaiskäyttöön suunniteltu Philips GreenPower 2.0 LED-kasvivalaisin on oiva apu kotipuutarhureiden taimikasvatukseen!

LED-valaisimessa yhdistyvät kasveille sopiva aallonpituus ja alhainen energiankulutus. Tehokas 13 W:n valaisin sopii kotipuutarhureille sekä taimikasvatukseen että esim. viherkasveille ja yrteille lisävaloksi ympärivuotiseen käyttöön.

Väriyhdistelminä valaisimessa deep red/white DR/W. Kahden metrin korkeudelle sijoitettuna valaisimesta riittää tehoa 3 x 3 metrin alueelle.

Valaisimen lisäksi saatavilla E27-kannalla varustettu johto, joka sisältää lampunpidikkeen, europistokkeen ja  ripustimen. Johdon pituus on 3,5 metriä ja väri valkoinen.

Kasvivalaisinta ei suositella käytettäväksi yhdessä varjostimen kanssa.

Kasvivalaisimien toimitus viikon kuluessa tilauksesta.
Mikäli tilaatte muita tuotteita joiden toimitus aika on myöhempänä ajankohtana, toimitetaan tuotteet yhdessä tilauksessa myöhemmän toimitusajankohdan mukaan.

Edellinen  Ylös  Seuraava Muistathan myös nämä  Tässä voit kätevästi tutustua lisätuotteisiin kun viet hiiren tuotteen nimen päälle. Lisätuote siirtyy päätuotteen kanssa samalla ostoskoriin kun olet klikannut valintaruutuun.
Tuote Tuotenro Hinta Tilaus
Kasvivalaisin + johto 1 kpl 00-1060
69,90 € 
Määrä:  
Kasvivalaisin 1 kpl 00-1059
65,00 € 
Määrä: