PuutarhakauppaLuonnon lahjat -verkkokauppaPuutarhurin kerho

Miniappelsiini 1 kpl

Miniappelsiini 1 kpl

(Citrus mitis)

Raikkaat miniappelsiinit nyt saatavilla! Pirteä uutuus ruukkukasvatukseen huonekasvina, parvekkeelle, patiolle tai terassille. Kaunis koristekasvi, jonka hedelmiä käytetään siitä puristettuna mehuna, mutta myös hedelmälihaa ja kuoria käytetään mm. ruoanlaitossa ja juomasekoituksissa. Miniappelsiinipuut kasvavat ruukun koosta riippuen 30-150 cm korkuiseksi. Ne viihtyvät aurinkoisella tai kevyen varjoisella paikalla kosteutta pidättävässä, hieman hapahkossa, vettä läpäisevässä kasvualustassa. Talvetus sisätilassa. Toimitetaan 9 cm astiataimena.

Kasvupaikka: aurinko-puolivarjo
Kasvukorkeus: 30-150 cm
Taimikoko: Astiataimi

Tuotteiden toimitus aloitetaan huhtikuun lopussa ja toimituksia jatketaan koko kevään ajan. Saat vielä ennakkoilmoituksen kun paketti on lähdössä puutarhalta.

Edellinen  Ylös  Seuraava Muistathan myös nämä  Tässä voit kätevästi tutustua lisätuotteisiin kun viet hiiren tuotteen nimen päälle. Lisätuote siirtyy päätuotteen kanssa samalla ostoskoriin kun olet klikannut valintaruutuun.


Ihmelapio
IhmelapioIhmelapio

Erinomainen ergonominen monikäyttölapio! Soveltuu sipuleiden, juurakoiden ja taimien istutukseen ja maanmuokkaukseen. Erinomainen myös vesikourujen tyhjennykseen.

KATSO VIDEO

Toimitus viikon kuluessa tilauksesta.
Mikäli tilaatte muita tuotteita joiden toimitus aika on myöhempänä ajankohtana, toimitetaan tuotteet yhdessä tilauksessa myöhemmän toimitusajankohdan mukaan.
9,90 €

Tuote Tuotenro Hinta Tilaus
Miniappelsiini 1 kpl 10-572
12,50 € 
Määrä: