PuutarhakauppaLuonnon lahjat -verkkokauppaPuutarhurin kerho

Ruukkuvadelma Ruby Beauty 1 kpl

Ruukkuvadelma Ruby Beauty 1 kpl

(Rubus ’Ruby Beauty’)

Uusi matalakasvuinen ja herkullinen ruukkuvadelma. Sopii erityisen hyvin ruukkuun patiolle, terassille ja parvekkeelle piikittömyyden, matalan kasvutavan ja tietysti runsaan sadon ansiosta. Tekee marjat saman vuoden versoihin. Ruukkuvadelma viihtyy aurinkoisella tai kevyen varjoisella paikalla, ravinteikkaassa ja kosteutta pidättävässä, läpäisevässä kasvualustassa. Ruukkuun istutettuna talvetus viileässä sisätilassa, muuten talvehtii maassa.

Kasvupaikka: aurinko-puolivarjo
Kukinta-aika: touko-kesäkuu
Kasvukorkeus: 1m
Taimikoko: Astiataimi


Tuotteiden toimitus aloitetaan huhtikuun lopussa ja toimituksia jatketaan koko kevään ajan. Saat vielä ennakkoilmoituksen kun paketti on lähdössä puutarhalta.

Edellinen  Ylös  Seuraava Muistathan myös nämä  Tässä voit kätevästi tutustua lisätuotteisiin kun viet hiiren tuotteen nimen päälle. Lisätuote siirtyy päätuotteen kanssa samalla ostoskoriin kun olet klikannut valintaruutuun.


Ihmelapio
IhmelapioIhmelapio

Erinomainen ergonominen monikäyttölapio! Soveltuu sipuleiden, juurakoiden ja taimien istutukseen ja maanmuokkaukseen. Erinomainen myös vesikourujen tyhjennykseen.

KATSO VIDEO

Toimitus viikon kuluessa tilauksesta.
Mikäli tilaatte muita tuotteita joiden toimitus aika on myöhempänä ajankohtana, toimitetaan tuotteet yhdessä tilauksessa myöhemmän toimitusajankohdan mukaan.
9,90 €

Tuote Tuotenro Hinta Tilaus
Ruukkuvadelma Ruby Beauty 1 kpl 10-574
12,50 € 
Määrä: