PuutarhakauppaLuonnon lahjat -verkkokauppaPuutarhurin kerho

Tyrni-pakkaus (1+2) 3 kpl

Tyrni-pakkaus (1+2) 3 kpl

(Hippophaë rhamnoides)

Erittäin C-vitamiinipitoinen tyrni sopii niin aita- kuin yksittäiskasviksi. Kauniin hopeanharmaa lehdistö ja kirkkaan oranssit marjat tekevät pensaasta myös hyvän koristekasvin. Tyrnit viihtyvät aurinkoisilla ja niukkaravinteisilla kasvupaikoilla. Tyrnin marjat sisältävät C-vitamiinin lisäksi runsaasti eri vitamiineja sekä kivennäis- ja  hivenaineita. Pakkaus sisältää 1 hede- (poika) ja 2 emikasvia (tyttö). Marjojen muodostumiseksi tarvitaan sekä tyttö- että poikataimet.

Kasvupaikka: aurinko
Kukinta-aika: touko
Kasvukorkeus: 2-4m
Istutusväli: 2m
Taimikoko: Astiataimi


Tuotteiden toimitus aloitetaan huhtikuun lopussa ja toimituksia jatketaan koko kevään ajan. Saat vielä ennakkoilmoituksen kun paketti on lähdössä puutarhalta.

Edellinen  Ylös  Seuraava Muistathan myös nämä  Tässä voit kätevästi tutustua lisätuotteisiin kun viet hiiren tuotteen nimen päälle. Lisätuote siirtyy päätuotteen kanssa samalla ostoskoriin kun olet klikannut valintaruutuun.


Ihmelapio
IhmelapioIhmelapio

Erinomainen ergonominen monikäyttölapio! Soveltuu sipuleiden, juurakoiden ja taimien istutukseen ja maanmuokkaukseen. Erinomainen myös vesikourujen tyhjennykseen.

KATSO VIDEO

Toimitus viikon kuluessa tilauksesta.
Mikäli tilaatte muita tuotteita joiden toimitus aika on myöhempänä ajankohtana, toimitetaan tuotteet yhdessä tilauksessa myöhemmän toimitusajankohdan mukaan.
9,90 €

Tuote Tuotenro Hinta Tilaus
Tyrni, poika 1 kpl 10-585
12,50 € 
Määrä:  
Tyrni, tyttö 1 kpl 10-584
12,50 € 
Määrä:  
Tyrni-pakkaus (1+2) 3 kpl (ovh. 37,50) 10-583
35,00 €(37,50 €) 
Määrä: