PuutarhakauppaLuonnon lahjat -verkkokauppaPuutarhurin kerho

Minipasuunakukka 1 kpl

Minipasuunakukka 1 kpl

(Acnistus australis)

Kauniit sinivioletit nuokkuvat kellomaiset kukat! Pasuunakukkakeräilijöille upea löytö. Todellinen harvinaisuus, jota suosittelemme kasvatettavan ruukkuissa parvekkeella, terassilla ja pihalla. Nopeakasvuiset minipasuunankukat viihtyvät parhaiten aurinkoisella kasvupaikalla kosteutta pidättävässä kasvualustassa. Minipasuunakukka on syötynä myrkyllinen. Talvehtii viilessä pakkasettomassa paikassa.

Kasvupaikka: aurinko-puolivarjo
Kukinta-aika: heinä-syys
Kasvukorkeus: 40-70 cm
Istutusväli: 30-40 cm
Taimikoko: Astiataimi

Tuotteiden toimitus aloitetaan huhtikuun lopussa ja toimituksia jatketaan koko kevään ajan. Saat vielä ennakkoilmoituksen kun paketti on lähdössä puutarhalta.

Edellinen  Ylös  Seuraava Muistathan myös nämä  Tässä voit kätevästi tutustua lisätuotteisiin kun viet hiiren tuotteen nimen päälle. Lisätuote siirtyy päätuotteen kanssa samalla ostoskoriin kun olet klikannut valintaruutuun.


Ihmelapio
IhmelapioIhmelapio

Erinomainen ergonominen monikäyttölapio! Soveltuu sipuleiden, juurakoiden ja taimien istutukseen ja maanmuokkaukseen. Erinomainen myös vesikourujen tyhjennykseen.

KATSO VIDEO

Toimitus viikon kuluessa tilauksesta.
Mikäli tilaatte muita tuotteita joiden toimitus aika on myöhempänä ajankohtana, toimitetaan tuotteet yhdessä tilauksessa myöhemmän toimitusajankohdan mukaan.
9,90 €

Tuote Tuotenro Hinta Tilaus
Minipasuunakukka 1 kpl 10-567
9,90 € 
Määrä: