PuutarhakauppaLuonnon lahjat -verkkokauppaPuutarhurin kerho

Jalohortensia Bavaria 1 kpl

Jalohortensia Bavaria 1 kpl

(Hydrangea macrophylla 'Bavaria')

Uutuuslajikeet 2016 joiden suuret näyttävät kukinnot hurmaavat! Kukkien valkoiset reunat luovat kauniin kontrastin värikkäille kukille. Kolme upeaa lajiketta: ’Camilla’, ’Bavaria’ ja ’Tivoli’. Soveltuvat erinomaisesti ruukkuihin patiolle, parvekkeelle tai terassille kasvatettavaksi. Kukat soveltuvat myös leikkokukiksi. Talvehtivat viileässä pakkasettomassa paikassa.

Kasvupaikka: aurinko-puolivarjo-varjo
Kukinta-aika: heinä-loka
Kasvukorkeus: 100-150 cm
Taimikoko: Astiataimi

Tuotteiden toimitus aloitetaan huhtikuun lopussa ja toimituksia jatketaan koko kevään ajan. Saat vielä ennakkoilmoituksen kun paketti on lähdössä puutarhalta.

Edellinen  Ylös  Seuraava Muistathan myös nämä  Tässä voit kätevästi tutustua lisätuotteisiin kun viet hiiren tuotteen nimen päälle. Lisätuote siirtyy päätuotteen kanssa samalla ostoskoriin kun olet klikannut valintaruutuun.


Ihmelapio
IhmelapioIhmelapio

Erinomainen ergonominen monikäyttölapio! Soveltuu sipuleiden, juurakoiden ja taimien istutukseen ja maanmuokkaukseen. Erinomainen myös vesikourujen tyhjennykseen.

KATSO VIDEO

Toimitus viikon kuluessa tilauksesta.
Mikäli tilaatte muita tuotteita joiden toimitus aika on myöhempänä ajankohtana, toimitetaan tuotteet yhdessä tilauksessa myöhemmän toimitusajankohdan mukaan.
9,90 €

Tuote Tuotenro Hinta Tilaus
Jalohortensia Bavaria 1 kpl 10-568
12,50 € 
Määrä: